Бизнес 0
7647
Резервационна система за максимално улеснение на фирмите и клиентите ни Публикувано на 21 Ноември 2011 ·

Всяка седмица по лъжичка новинки за най-новото в сайта! Днес ще ви представим резервационната система на Grabo.bg!

Разработена да бъде максимално удобна, както за клиентите, така и за фирмите, резервационната система на Grabo.bg ще ви спести време и ресурси при ползването на сайта. Тя дава възможност на всеки клиент да резервира удобен ден и час за ползване на услуга, за която си е грабнал ваучер. И то без да губи време в телефонни обаждания.

Какви са ползите от резервационната система, ако сте фирма и пускате оферти в Grabo.bg?

Като за начало, системата ще ви спести доста време при приемане на резервации от клиенти. Тя дава възможност за по-равномерно разпределяне на потока от клиенти и оптимално запълване на работния ден, с оглед капацитета на вашия бизнес. Вие сте тези, които задавате параметрите – работно време, време за почивкa, брой клиенти, които можете да обслужите едновременно, както и през какъв интервал от време. Вие, също така, решавате колко пъти даден клиент може да промени своята резервация, както и колко пъти вие самите да имате право да откажете заявка. 

Преглед на заявка за резервация

Когато клиент направи резервация за дата/час, нашата система може автоматично да одобри неговата заявка. Разбира се, оставили сме възможност и вие самите да одобрявате или отказвате записвания. По ваше желание, ние ви известяваме за всяка клиентска резервация чрез e-mail.

А каква е най-голяма полза? Несъмнено тази, че резервационната система представлява истинско улеснение освен за вас и за клиентите ви!

Как ще ви помогне резервационната система, ако сте клиент на Grabo.bg?

Целта на системата е да ви улесни максимално при ползването на закупена услуга. Grabo.bg иска да застане зад клиентите си не само до момента на купуване на избраната от тях оферта. Ние искаме да се уверим, че нито един от нашите клиенти няма да има проблем при използването на своя ваучер. Затова преценихме, че за вас е много по-лесно да направите резервация директно чрез сайта, вместо чрез телефонно обаждане. 

Избор на дата

 Резервационната система ви дава възможност да изберете подходящо за вас време, в което да ползвате ваучера, който сте си грабнали. Системата ще ви уведоми дали избраните ден и час са свободни. Ако са свободни, ще можете да ги резервирате. Ако ли не, системата ще ви даде възможност да изберете друга дата и час. 

Избор на час

 По този начин, веднага след закупуването на ваучер, можете да направите резервация за неговото ползване. Ангажиментът да се обаждате на бизнеса отпада. Остава само да си запишете уговорения час някъде, за да не изпуснете удоволствието, което сте си грабнали.

Резервационната система не е включена за всяка оферта. Дали можете да си запазите ден и час онлайн, проверете в условията към офертата, която сте харесали.