Любопитно 2
4182
Пътешествие в света на масажите Публикувано на 18 Септември 2012 ·
Здравейте, грабомани!

Пътешества ли ви се? Ако отпуската е вече само спомен, можете да се гмурнете в едно по-различно приключение без да напускате града – в света на масажите! Ще ви кажа малко повече за най-сладките начини да релаксирате с ваучер от Grabo.bg.



Започваме околосветския си тур с древния еликсир за красота и добро настроение на ацтеките в Южна Америка. Аз вече го пробвах – с офертата за шоколадова терапия в Art Studio Relax! Шоколадовото изкушение ме остави не само ароматно вдъхновена, но и със страшно мекичка кожа. Продуктите, които се използват в студиото, ухаят и изглеждат като Нутела – направо да си хапнеш. Аз лично се потопих в шоколадовия рай привечер, а след това сънувах наистина сладки сънища!



Продължаваме в съседна Турция – с традиционния турски Хамам. Луксозното изживяване включва обтриване със специално „кесе“, което оставя кожата копринено гладка. А закачливият завършек е масаж с мека пяна. Още от древни времена този ритуал е бил запазен само за отбрани особи!



Пренасяме се и в Египет - с изкушението на Клеопатра, масаж със злато! Красотата на древната египтянка е прославена от не един и двама автори, а и вие можете да си позволите да се покриете с частици от благородния метал. Той насища кожата с ценни елементи, а блясъкът му може да украси и шията ви, ако половинката се сети да ви подари някое златно украшение (за това вижте предишния ни пост). :)

Като малък всеки е искал поне за малко да стане пират и да странства по далечни острови. Не е нужно да имате превръзка на окото и говорещ папагал – само ви трябва ваучер за екзотичен масаж от Ява, Бали, Хаваи, Тайланд... А защо не и комбинация от всички, като в предложението на Салон Denny Divine? Съчетанието от масажни техники е гаранция за едно островно бягство, което ще ви зареди със сили за следващото „плаване“!



А ако не сте пътешественик по душа, можете да избирате и от десетки други иновативни масажи – с вино, с мед, с бамбук, с аромат на пъпеш, диня, грейпфрут, та дори и огнен. Можете да се омажете и в кал до ушите - дори е полезно! Общо взето, масаж има за всеки, вие избирате как да релаксирате пълноценно – от нас е богатия избор!
А кой е вашият любим масаж?
С вулканични камъни 2 гласа
В Хамам 1 глас
Ароматерапия 7 гласа
С лечебна кал 1 глас
Тайландски 1 глас
На 4 ръце 9 гласа
Огнен 0 гласа
Шоколадов 2 гласа
С мед 6 гласа
Ломи Ломи 2 гласа
Юмейхо 2 гласа
Коментари
Аз лично бих ви препоръчала Ексфоалираща терапия
Златна ексфолираща терапия на цяло тяло, от Abundance Relax

http://grabo.bg/sofia/nejna-i-gladka-koja-zlatna-eksfolirashta-terapiia-na-tzialo-tialo-02mqmn
Преди 12 години
Вероника, Теодор, mmm mmm и mmm mmm харесват това
Мога да ви препоръчам едно страхотно масажно студио. Отношението на персонала към клиентите е страхотно. Обстановката е позитивна. Отнасят се с разбиране към пациентите си. Ако някой се интересува да погледне тук за повече инфо - http://arlet.bg/
Преди 8 години
mmm mmm и mmm mmm харесват това