Разни

Тук споделяме всякакви идеи и планове за сайта, какво ни предстои и накъде сме се запътили.

Разни
8067
Не забравяй кога ти изтича винетката! Запиши се за безплатно напомняне Публикувано на 25 Ноември 2020
Печелившият от томболата е Десислава Г.! Честито!
Благодарим на всички грабомани за участието!




Спечели петзвезден уикенд за двама в SPA Хотел Рич, Велинград!

Съчетай полезното с приятното: Абонирай се във Vinetki.Grabo.bg за безплатно напомняне, когато наближи изтичането на винетката ти, и участвай в томболата ни!

Абонаментът става като просто въведеш регистрационния номер на автомобила си.

Период на кампанията: До 20 Декември 2020г, 23:59ч.

Изтегляне на печелившия участник: На 21 Декември 2020г

Повече за наградата: Две нощувки със закуски и вечери за двама в двойна стая, в Хотел Рич - Велинград.
• Период за ползване на пакета: до 30 април 2021г, без официални и национални празници.
• Престоят се резервира предварително от страна на госта и се съобразява и със заетостта на хотела.
• Допълнителни екстри към пакета: Вътрешен и външен минерален басейн; Вътрешно джакузи с минерална вода; VIP тераса с лековити топила и джакузи с минерална вода; Финландска сауна; Инфрачервена сауна; Емоционален приключенски душ; Парна баня; Зона за релакс; Фитнес зала с протеинов бар; Закрит детски кът с аниматори (10:00 - 24:00ч); Открита детска площадка; Wi-Fi; Охраняем паркинг.

Абонирай се за напомняне:




» Общи условия на кампанията


Прочети още
Разни 0
3403
Как измерваме времето в Grabo Публикувано на 26 Юни 2012 от Десислава
Времето е относителна величина. През уикенда тече толкова бързо, а когато си на работа – сякаш се влачи. Не и в офиса на Grabo.bg! При нас времето си тече забавно, защото си го отброяваме с цяла колеция от интересни и свежи часовници!

Вижте как тик-такат минутките на нашето работно място. А защо после не ни покажете как ги отмервате и във вашия офис?

Прочети още
Разни 0
3595
Още рими от Руми и Нора - този път за екзотична Куба Публикувано на 14 Юни 2012


О Бали, ще трябва с теб да се разделим,
към Куба ние ще летим!
Ще пушим пури, ще пием ром,
това ще е нашият втори дом.
Прочети още
Разни 11
5870
Тайната агентура на Grabo.bg Публикувано на 06 Юни 2012
Три горещи точки на България - три екипа, които водят благородна борба. Те издирват и намират, те действат право в целта, те са винаги подготвени, те мислят за клиентите си. Не, не става дума за последния екшън сериал с тайни агенти на ЦРУ, а за екипите ни от търговски представители. И все пак, те имат много общо с именитите разузнавачи!

Нека ви запознаем с нашата тайна агентура в София, Варна и Пловдив. Те са мотивирани да издирват най-добрите бизнес-партньори, да договарят най-добрите сделки и да ви осигуряват стрaхотни оферти за грабене. И не си мислете, че носят шлифери с вдигната яка и тъмни очила – напротив, те са усмихнати, приветливи и открити!

Прочети още
Разни 0
3632
Тишо разказва за Grabokrupko и Bezgrabotna Siromahova, докато убива последния час от работния ден! Публикувано на 04 Юни 2012
През следобеда на един хубав ден, точно час преди края на работния ден, Тихомир Тодоров (Тишо) търсеше нещо интересно за правене. Влезе във Facebook и почна да разглежда какво последно се е случвало. "Я, Grabo.bg са пуснали нова игра! Измисли най-изчанченото име с думата "граб" и можеш да спечелиш награда. Хм, да се пробвам?" И ето какво се получи - не име, а цяла история, и то на английски. Прочетете я по-долу.


Тишо и семейство му.
Прочети още
Разни 0
4226
Запознайте се с нашите Grabo(машни) любимци! Публикувано на 30 Май 2012 от Десислава
След като се запознахме с вашите домашни любимци в конкурса „Аз и моят домашен любимец”, решихме, че ще бъде честно да запознаем вас с нашите. След кратко проучване сред Grabo екипа се оказа, че не малка част от него си има своя любима животинка вкъщи – кой една, кой повечко. Прочетете как се казват, какво обичат да правят и как ги виждат техните собственици. Мяу!


Домашните на Ели - котаракът Дарко, папагалът Иля и чинчилата Емил.
Прочети още
Разни 1
5609
Живот на ръба на екстремното – Атанас Коев, Extreme Bulgaria Публикувано на 22 Май 2012
Какво ли е целият ти живот да бъде екстремен? Атанас Коев знае най-добре, понеже неговият е точно такъв. Основател на Extreme Bulgaria и щастлив баща на три деца - Боян, Сияна и Ясен, Наско създава клуба за екстремни спортове и туризъм, след 20 години стаж в българската авиация.



Освен с летене във всичките му причудливи форми, той се занимава и със скачане с бънджи, оффроуд с бъги, и не по-малко вълнуващата езда. Но талантите му съвсем не спират дотук. Този екстремен човек има и лирична страна - пише разкази, стихове, а от скоро дори и музика. Стана ти любопитно, нали?
Прочети още
Разни 4
4015
Руми и Нора от Пловдив ни написаха стихотворение... Публикувано на 18 Май 2012
В работния чат на копирайтърите пристига линк. Отваряме го и зачитаме с интерес. Руми Николова и Нора Гълева, от Пловдив, имат запитване по офертата ни за остров Бали.

А то започва така...

Днешната ви оферта е вдъхновение
да напишем следното стихотворение
приемете го като забавление,
но може и като дарение :)

От колежките животът ни е застрашен
главите им надуваме за Бали всеки ден!
С най-сърдечни поздрави (и молби)
чакаме ваучерите призори :P

Ода за о. Бали

О, Бали, три дена не сме спали,
пет дена не сме яли,
цял живот за теб сме мечтали!
Прочети още
Разни
3380
Марто и Ричи - момчето и неговият далматинец Публикувано на 14 Май 2012
Мартин Лилов (Марто) от Варна и неговият домашен симпатяга - далматинецът Ричи, са поредните победители в наша игра. Снимката им беше една от най-свежарските в конкурса "Аз и моят домашен любимец", и може би затова събра 1274 гласа.

Марто е момче с коса на иглички, нестандартно отношение към живота и горд жител на морската ни столица. А Ричи - е, и той е същият щурак като собственика си.

Прочети още
Разни 5
7871
Най-красивата целувка на Меги и Цецо Публикувано на 06 Март 2012
Този Свети Валентин Grabo.bg отпразнува романтичния повод с една хубава игра, посветена на целувката и любовта. А в отговор на нашата покана 2166 двойки се разцелуваха по случай празника.

Миглена и Цветан бяха едни от участниците, а след сладката им победа в конкурса, не само Варна и морето ще се радват на красивите им целувки. Сега ги очаква една доста по-вълнуваща дестинация - вълшебен Рим!


Снимката, с която Меги и Цецо спечелиха конкурса "Най-красива Целувка".
Прочети още
1